FRA PRESENNING TIL PRODUKT

Brænder du inde med flere produktideer, hvor du tænker at presenningen kunne være inkorporeret, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Tarprec har et ansvar overfor virksomheder der ønsker at arbejde med materialet, da vi ønsker at materialet bliver i et cirkulær system. Dette kan vi kun gøre hvis vi samarbejder og skaber unikke produkter, som kan gavne den endelige kunde og ikke mindst miljøet. Derfor prøver vi at støtte nyopstartede virksomheder og virksomheder der ønsker materialet, som en del af deres produkter. Igennem årene har vi tilegnet os meget erfaring inden for blød PVC og vi ved hvordan materialet opfører sig og hvad det kan bruges til, samt hvilke produktmuligheder materialet gemmer i sig.

Vi ønsker at være så transparente som muligt, overfor vores samarbejdspartnere. Dette gør vi blandt andet ved at vise alle de processer presenningerne gennemgår, inden de når ud til vores samarbejdspartnere, der skaber det endelige produkt.

Før vi kan gå i gang med de senere processer, skal der selvfølgelig gamle brugte presenninger til. Derfor bruger vi meget af tiden på at ringe rundt til hele verden, for at finde gamle brugte presenninger, som “kun” er et opkald væk, fra at få et nyt unikt liv.

Presenningerne bliver lagt på operationsbordet, hvor de bliver trimmet for stål, forstærkningsseler og andre unødvendige materialer. HUSK! vi bruger faktisk 90% af presenningerne og stålen ryger til skrot hvor det bliver smeltet om. Kun 10% af presenningerne har vi endnu ikke fundet en plads til og de bliver derfor deponeret.

Da presenningerne har haft et langt og hårdt liv, er de også blevet godt og grundig beskidte af snavs og andet fra de mange veje de har kørt på. Derfor får de en vask, som højst sandsynligt er deres første og sidste. Industri maskinen, som vasker presenningerne, giver dem også en tørring, så de kommer ud tørre og klar til at foldes sammen.

Efter presenningerne er blevet vasket og tørret bruger vi vores sorte bælte i origami, til at folde dem pænt sammen på paller. Her deler vi farverne op, da det på denne måde er nemmere at finde de ønskede farver. Når dette er gjort sendes presenningerne til dig, hvor de unikke presenninger får et nyt liv.

Afspil video