PARTNERSKAB

Da vi har opnået betydelig eksponering samt vækst i Skandinavien og resten af Europa, er antallet af partnerskaber også vokset. TARPREC vil det kommende stykke tid introducere en række nye partnerskaber som en del af vores nye strategi. Disse skal være med til at konsolidere vores position inden for re- og upcycling. Vores snart 5 års erfaring inden for re- og upcycling af blød PVC-materiale, har givet os kompetencer, samt knowhow inden for recycling, der kan hjælpe skandinaviske, samt europæiske logistik- og transportvirksomheder med at bortskaffe det bløde PVC-materiale på en omkostningseffektiv og forsvarlig måde – samtidig er man med, at man gøre en forskel.

Vi har alle et ansvar!

Det er vigtigt for os, at vores samarbejds partnere deler samme værdier og vision omkring en bæredygtig forretningstilgang. Vi mener nemlig, at alle har et ansvar for at bidrage til at mindske forurening. . Vores mål er at blive anerkendt for vores arbejde i Skandinavien og resten af Europa, både for vores gavnlige løsning og innovative tiltag. Alene kan man udrette lidt, men til sammen kan man gøre en forskel.

Er du vores nye partner

Vi tror på cirkulær økonomi, hvilket er modellen bag vores forretningsforehavende. Vi er stolte af at kunne være med til at introducere et anderledes tiltag, som endnu ikke er set i Skandinavien. Derfor stræber vi efter at sætte vores virksomhed og Danmark på verdenskortet. Vi ser nemlig de 3P’er – People, Product, Planet – som værende vores retningslinjer for virksomhedens succes. Vi arbejder hverdag på at realisere vores mål om at fremme bæredygtighed. Ved et strategisk samarbejde med os kan virksomheder derfor opnå en grønnere profil, og ydermere bidrage til at opnå nogle af FN’s 17 verdensmål.

Trailer Services leverer leasing af trailere, udlejning, service og vedligehold samt andre værdiskabende løsninger til transport- og logistikkunder i hele Europa. Vi opererer i 16 europæiske lande fordelt på 70 lokationer. Vores ydelser omfatter en bred vifte af produkter og serviceydelser, lige fra indkøb af udstyr til leasing og udlejning, service og vedligehold samt køb og salg af brugt udstyr. I vores one-stop-shop har du én kontaktperson. Kombinér vores produkter og serviceydelser og skab din egen trailer-made løsning!

O.B.Wiik AS blev etableret i 1912 og er en førende leverandør af plasthaller, idrætshaller og arbejdstelt samt presenninger og eventprodukter som telte, borde og stole. De fleste produkter kan både lejes og købes. Selskabet er i stærk vækst og markedsfører sine produkter internationalt. Virksomheden eksporterer til mere end 100 lande.

Sækko Presenning, startede helt tilbage i 1971 med fremstilling og produktion af presenninger til transportbranchen, udviklede partytelte opbygget af en aluminimum konstruktion med presenning påsvejst en kerne i kanten så man kan trækken den ind i et spor på alu profilen.

Vi er en familieejet virksomhed baseret på ansvarlighed og sund fornuft. Sådan har det været siden 1975, hvor Per Nelson Ørnstrand (PNO) grundlagde firmaet. Den næste generation af Ørnstrand har nu taget over, og i dag er det Jacob Lee Ørnstrand, som leder virksomheden. Som sin far, tror Jacob på langsigtede kunderelationer baseret på tillid.

H. Daugaard tilbyder en unik kombination af vejtransport, banetransport, søtransport samt lagerhoteller både nationalt og internationalt. Vi tilbyder kundetilpassede logistikløsninger, hvor høj leveringssikkerhed samt effektivitet er et must.

Vi har et stort fokus på, at H. Daugaard skal være grønnere. Derfor var vi ikke tvivl om, at vores presenninger fra vores lastbiler selvfølgelig ikke bare skal smides ud, når vi skal have nye. De skal genbruges og behandles bæredygtigt. På den måde følger vi nemlig den grønne retning, hvor vi allerede har mindsket vores CO2 udslip med 22% om året, da vi har uddannet vores chauffører i miljøvenlig kørselsadfærd.

Globex blev startet i 1994 og har således opbygget over 20 års erfaring inden for autobranchen. Vi brænder for vores fag, og går op i, altid at levere et godt stykke arbejde, uanset om opgaven er stor eller lille. Som kunde hos os, kan du forvente et veludført stykke arbejde af høj kvalitet, god kundeservice og konkurrencedygtige priser.

Industripartner Skandinavia AS er en servicepartner i stærk vækst i logistik servicebranchen med klare ambitioner om at realisere netto synergieffekter for vores klienter, samtidig med at det skaber branchens bedste arbejdsplads for vores medarbejdere.

Greenway Logistics blev oprindeligt grundlagt i 2008 af MODINT, branche organisation for mode-, interiør-, tekstil- og tæppeforretninger i Holland samarbejdet med partner Greenway Logistics; Formålet er at organisere og tilbyde logistik koncepter inden for bæredygtighed og innovation.