H. Daugaard er din samarbejdspartner, når det kommer til transport med bil, bane og skib – nationalt som internationalt.

Derudover tilbyder vi merværdiskabende logistik-løsninger med udgangspunkt i vore moderne lagerhoteller og terminaler.
Vores målsætning er at tilbyde optimale logistikløsninger ud fra den enkelte kundes individuelle ønsker og behov.

INTERNATIONALE TRANSPORT- OG LOGISTIKLØSNINGER

Hos H. Daugaard møder du en internationalt orienteret transport- og logistikkoncern, der tilbyder en unik kombination af vejtransport, banetransport og søtransport – såvel som professionel og velfungerende lagerlogistik.

Vi kalder det customized logistics … individuelle løsninger, der specifikt matcher dine hverdagsudfordringer.

På både nationalt og internationalt plan er vi en naturlig og kompetent samarbejdspartner, der giver dig alle fordelene ved at kombinere transport med bil med bane- og skibstransport. Vores lagerfaciliteter tæller 54.000 veludstyrede m2 – alle med jernbanespor. Klar til at konvertere dine faste udgifter til variable omkostninger.

MISSION & VISION

Med fokus på konstant udvikling, innovative løsninger og høj kundetilfredshed følger vi dedikeret vores vision om at agere miljøbevidst og socialt ansvarligt – og ved at investere i energieffektiv teknologi reducerer vi trin for trin vores miljøpåvirkning i hverdagen.

Målet er en grønnere transportbranche – og ikke mindst en grønnere fremtid for os alle.

201 DEDIKEREDE TRANSPORT- OG LOGISTIKSPECIALISTER

Du har måske bemærket at “people” er højest prioriteret i vores pay-off…
det er slet ikke tilfældigt!

Fundamentet under H. Daugaard er nemlig et stort hold professionelle, dygtigeog højtkvalificerede medarbejdere, som forstår vigtigheden af både “performance” og “precision”. Alle – fra truckførere, lagerpersonale og kontorpersonale til vores 3 ejere – ved af erfaring præcis hvordan vi hjælper dig med at holde det,du lover dine kunder.